Figyelmeztetés

Oltsd el a gyertyát, amint meglátod benne az üzenetet. Ezt követően Vedd ki a gyöngyöket egy fogpiszkáló vagy csipesz segítségével. Vigyázz az üveg átforrósodik! A gyertyát soha ne hagyd felügyelet nélkül.
Az égő gyertyát tartsd távol a gyerekektől és háziállatoktól egyaránt. Nem gyerekjáték!
A gyertya egyik összetevője sem alkalmas emberi vagy állati fogyasztásra. Égő gyertya közelébe ne helyezz textilt, papírt vagy bármilyen tűzveszélyes anyagot.
Égő gyertyát soha ne hagyj őrizetlenül, vízszintes felületre helyezd, ahol szemmel tudod tartani. Mielőtt elmész otthonról vagy lefekszel aludni, mindig fújd el a gyertyát.
A gyertya égés során felforrósodik, ezért szabad kézzel tilos hozzányúlni. Meggyújtás előtt mindig helyezd hőálló alátétre, ne pedig közvetlenül a bútorra.
Tilos a gyertyát vízzel eloltani! Használj gyertyaoltót vagy óvatosan fújd el. Kerüld a huzatot a szobában.
Óvatósan, ne túl közelről gyújtsd meg a gyertyát. Mikor nem használod, tartsd a tetejét rajta, ennek köszönhetően pormentesen tudod tartani.
Égő gyertyákat legalább 10 cm-re tarts egymástól. Ha a gyertya égésénél bármi rendellenességet tapasztalsz, azonnal fújd el! Az üveg alján mindig hagyj legalább 1 cm viaszt.
Minden újabb meggyújtás során vágd vissza a kanócót kb. 5 mm hosszúságúra.
Shopping Cart